Contact

Onze gegevens

Hotel Gulden Vlies Boutique B&B
Koningin Elisabethlaan 40
8000 Brugge
België

 info@guldenvlies.be
 facebook.com/hotelguldenvlies
 0032 50 34 12 70
 0032 479 97 47 71
 0032 479 97 47 71

Gedurende de dag zijn we niet altijd aanwezig aan de receptie. Daarom vragen wij u om het uur van aankomst vooraf door te geven. Bij afwezigheid zullen wij u dan de code geven zodat u reeds toegang heeft tot het hotel. 

Stuur ons een sms of een WhatsApp bericht op 0032 479 97 47 71 of bel ons gerust op.

Bereikbaarheid

Met de trein

Bus 3 or 13 brengt u tot aan de andere kant van de straat van Hotel Gulden Vlies. Wij raden u aan om een retour ticket te kopen in het station, wat goedkoper is dan een busticket te kopen op de bus van de buschauffeur zelf. Indien u laat aankomt, neem dan een taxi, hou er rekening mee dat de klinkers niet bagage vriendelijk zijn!

Met de wagen

Denk eraan om uw parkeerschijf te leggen bij uw aankomst aan het hotel. Deze zijn te verkrijgen aan de receptie van het hotel. We geven u onmiddellijk aan kaart met de beschikbare parkings waar u gratis kan parkeren, op 2 min. van ons hotel: Veldmaarschalk, Foschstraat  of de Koolenkaai te Brugge. U bent verplicht de parkeerschijf te leggen tussen 9u en 20u en is maximum 4 u geldig.

Brugge is een historische stad met gratis parking voor bewoners uit de buurt.

Van de luchthaven

Vanuit de Nationale luchthaven Brussel neemt u de trein naar Brussel waar u tal van verbindingen heeft naar Brugge. Elk uur rijden er 2 treinen www.nmbs.be.

Vanuit Charleroi neemt u de shuttle bus www.flibco.com this, deze bus brengt u naar Brugge, indien u uw ticket vooraf aankoopt dan kan de prijs een stuk goedkoper zijn. U kan ook de trein nemen, maar dan zal het nodig zijn om over te stappen.

Er is tevens een Shuttle naar Brussels-Zuid waar u de trein kan nemen naar Brugge.

Parkeren te Brugge

Vanaf 16 februari 2017 is het centrum van Brugge voorbehouden voor de inwoners, je mag enkel gratis parkeren met een bewonerskaart. Wij stellen voor dat u bij aankomst de bagage afzet in het hotel , u mag een ticket aankopen voor € 0,10 voor 15 minuten.

Privé parking kost €10 per nacht aankomst vanaf 12u tot maximum 14u volgende dag.

De goedkoopste oplossing om uw auto is parkeren in de parking van het station. De prijs is €4 euro per dag, bij vertoon van uw ticket kunt u gratis de bus nemen naar ons hotel ( dit duurt ongeveer 8 minuten, bus nr 3 – 13 – 41 – 42 ). De parking ‘ centrum Zand ‘ is in het centrum van de stad, op ongeveer 15 minuten wandelen van het hotel. De prijs in deze parking is €9 voor 24 uur.

Gratis parking is ook mogelijk op 2 km stappen van uit hotel.

Bij aankomst zullen wij u helpen om de beste oplossing te vinden.